OBRADOIRO DE COCIÑA SAUDABLE

Os/as alumnos/as de bacharelato de Ciencias da Saúde están traballando todos os martes de 15.40h a16.40h para aprender a:
*Almorzar de xeito adecuado, completo e mesturando ben os alimentos.
*Recetas para elaborar uns platos ricos ricos, a base de ingredientes naturais, como os alimentos ecolóxicos.
*A relación entre “omegas” e inmunidade, fontes naturales de W3, W6 e W9, así como para qué sirve cada un deles.
*Prevención de determinados problemas de saúde: colesterol, osteoporose, hernia de hiato, estreñimento,resfriados, dor de garganta...., con alimentación sana e equilibrada.
*Os derivados da soia e as súas indicacións en platos culinarios.
*Degustacións para decidir o que a cada un lle gusta e poder renovar ou modifcar na sua dieta diaria.

“Sabendo cada día un pouquiño somos máis libres para poder decidir qué comer e canto comer e así mellorar a nosa saúde”.

E...máis, si queredes participar...saber cousas novedosas sobre alimentación...
buscades un remedio natural, ou mesmo un consello sobre cómo alimentarvos; contactade con nos pola WEB de Ciencias, deixádenos un comentario e axudaremos no que poidamos.Contestaremos as vosas dúbidas moi gustosamente.





5 comentarios:

Anónimo dijo...

Qué suerte teneis con profes tan motivadoras y dispuestas a trabajar!! Y cursos de cocina?? Mmmm... Para preparar la merienda!!

Atended mucho, que eso no se aprende en todos lados!

Anónimo dijo...

Diario ABC del Jueves 13 de diciembre de 2007

James Watson, más negro de lo que se pensaba.

Nobel de Medicina por descubrir la estructura del ADN y conocido por su racismo tiene un genoma 16 veces más "africano" que el occidental medio
--------------------------

¿Qué os parece?

Anónimo dijo...

http://www.abc.es/hemeroteca/historico-13-12-2007/abc/Sociedad/james-watson-mas-negro-de-lo-que-pensaba_1641473814723.html <-- aquí teneis la noticia!

Anónimo dijo...

Y sigo comentando, jeje!

Portomuiños ha sacado algas nuevas en 2007, pero eran difíciles de encontrar hasta ahora! Os dejo el enlace para que las mireis: http://www.lavozdegalicia.es/hemeroteca/2007/01/17/5463832.shtml

Una tiene... ¡¡sabor a percebe!! Y algo me hace sospechar que será mucho más barata!

Anónimo dijo...

Queremosche dar as gracias polo tempo que dedicaches ó taller de cociña para que poideramos aprender!!gracias marijó.