Coma todos os anos comezamos a preparar a nosa Semana da Saúde, no IES Parga Pondal, con moito entusiasmo e con moitas ganas coma sempre.
Como temos por costume quedamos a comer no laboratorio, convertido en cociña durante unhas horas onde puidemos colaborar nela, e aprender desde como se lle quita a cáscara ao ovo ata como se cociñan moitos alimentos saúdables. Fomos ensinados polas nosas profes Mª José e Ana Luz.
Que foi o que comemos??
Pois comemos arroz, polo asado, ensalada (moi completa), froita ... ademais de todo, poidemos degustar té de algas e té de cacao, sin dúbida algunha moi ricos!!
Ademais de todo esto, xa case rematamos a planificación da semana da Saúde.
En resumo, a nosa Semana da Saúde vai vento en popa!!!!!
TEMOS MOITAS ESPERANZAS POSTAS NELA!!!
COMEZAMOS A PREPARAR A VII SEMANA DA SAÚDE!!
Publicado por salud en 11/12/2011 09:37:00 p. m.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
4 comentarios:
Eu sigo pensando que o té de algas está máis rico que o té de cacao,pero...!!
Saldrá estupendamente con vuestro esfuerzo.
Ánimo y que os lo paséis mejor que nunca.
hecho de menos las comidas en el laboratorio =D
ya avisareis cuando tengáis todo montado para ir a verlo eh! trabajad mucho xD.
PD: Mª josé no te extreses.
Siempre veo algo nuevo, en una de estas fotos se ve a Adrián cascando un huevo duro, !!era la primera vez que hacía esta labor!!!.
Me sorprendo y me agrada la buena disposición de todos los chicos/as a aprender cocina, a su interés por una mesa bien puesta y a que las fuentes de comida estén con un aspecto delicioso a la vista y olfato.
Siempre merece la pena trabajar con todos vosotros!!!
Gracias por la ilusión, la alegría y el entusiasmo que poneis en vuestras tareas.
A seguir.
Mª José
Publicar un comentario