OBRADOIRO DE COCIÑA SAUDABLE

Os/as alumnos/as de bacharelato de Ciencias da Saúde están traballando todos os martes de 15.40h a16.40h para aprender a:
*Almorzar de xeito adecuado, completo e mesturando ben os alimentos.
*Recetas para elaborar uns platos ricos ricos, a base de ingredientes naturais, como os alimentos ecolóxicos.
*A relación entre “omegas” e inmunidade, fontes naturales de W3, W6 e W9, así como para qué sirve cada un deles.
*Prevención de determinados problemas de saúde: colesterol, osteoporose, hernia de hiato, estreñimento,resfriados, dor de garganta...., con alimentación sana e equilibrada.
*Os derivados da soia e as súas indicacións en platos culinarios.
*Degustacións para decidir o que a cada un lle gusta e poder renovar ou modifcar na sua dieta diaria.

“Sabendo cada día un pouquiño somos máis libres para poder decidir qué comer e canto comer e así mellorar a nosa saúde”.

E...máis, si queredes participar...saber cousas novedosas sobre alimentación...
buscades un remedio natural, ou mesmo un consello sobre cómo alimentarvos; contactade con nos pola WEB de Ciencias, deixádenos un comentario e axudaremos no que poidamos.Contestaremos as vosas dúbidas moi gustosamente.





5 comentarios:

Anónimo dijo...

Qué suerte teneis con profes tan motivadoras y dispuestas a trabajar!! Y cursos de cocina?? Mmmm... Para preparar la merienda!!

Atended mucho, que eso no se aprende en todos lados!

Una ex-alumna dijo...

Diario ABC del Jueves 13 de diciembre de 2007

James Watson, más negro de lo que se pensaba.

Nobel de Medicina por descubrir la estructura del ADN y conocido por su racismo tiene un genoma 16 veces más "africano" que el occidental medio
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¿Qué os parece?

ex-alumna dijo...

http://www.abc.es/hemeroteca/historico-13-12-2007/abc/Sociedad/james-watson-mas-negro-de-lo-que-pensaba_1641473814723.html <-- aquí teneis la noticia!

La ex de siempre! dijo...

Y sigo comentando, jeje!

Portomuiños ha sacado algas nuevas en 2007, pero eran difíciles de encontrar hasta ahora! Os dejo el enlace para que las mireis: http://www.lavozdegalicia.es/hemeroteca/2007/01/17/5463832.shtml

Una tiene... ¡¡sabor a percebe!! Y algo me hace sospechar que será mucho más barata!

Anónimo dijo...

Queremosche dar as gracias polo tempo que dedicaches ó taller de cociña para que poideramos aprender!!gracias marijó.